lauantai 22. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!

 Tänäkin vuonna joulukorttien teko jäi viime tinkaan, sitä kun jotenkin ajattelee että aikaa on vaikka kuinka paljon ja sitten jo kohta onkin viimeinen korttien postituspäivä :D Toisaalta olihan nämä siinä mielessä hyvissä ajoin valmiina että menivät ihan joulupostimerkillä.


Joulukorttien pihlajamarjojen päälle lumeksi laitoin... jotain... Semmoista valkeaa samettijauhetta missä on vähän kimalletta.

Joulupakettien mukana lähti myös yksi synttäripaketti 1-vuotiaalle ja tässä kortti paketin mukaan. Vihreät kukat tehty ohuesta softis-levystä.

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kortti

Joulukalentereiden lisäksi olen askarrellut yhden kortin! Pitkästä aikaa. Seuraavaksi on kai siirryttävä joulukorttien pariin...

Joulukalentereita


Viime viikot ovat menneet joulukalentereita rakennellessa. Viimeksi kirjoittaessani mainitsinkin 96:sta laatikosta ja tässäpä ne sitten on.


Koristeluksi ääriviivatarroja ja teippiä (taitaa olla sitä muodikasta washiteippiä).


Näissä erottuu hyvin tuo kartongin helmiäishohto. Yllätyin kuun Tiimarista löysin näitä, olin suunnitellut ostavani harmaata kartonkia, mutta tottakai kun näin että on oikeaa kultaista ja hopeaa, niin piti niitä ostaa.



Koska joku kuitenkin on niin tarkka laskemaan, niin myönnän heti suoraan että ei näitä oikeasti ole kuin 23 laatikkoa. Koska viimeisen laatikon sisus ei ehtinyt valmiiksi, se lähetetään jälkitoimituksena :)


Sisällä karkkeja, voipaperi alla koska liimasin laatikon pohjan, niin ei vahingossakaan tule mitään ylimääräisiä makuja karkkeihin.






Toinen kalenteri lähti postin kuljettamana laatikossa ja toisen laitoin eko-kierrätyskoriin (pari vuotta sitten sain joululahjani tässä samaisessa korissa ja nyt tämä kori palasi kalenterin muodossa takaisin sille jolta silloin sen lahjan sain :D)





Sitten vielä yksi kalenteri, tai oikeastaan vain osa kalenterin sisuksesta. Käytettyjä lääkepakkauksia päällystin jouluisilla papereilla ja nämä paketit menivät kankaasta tehtyyn kalenteriin, jota voi käydä katsomassa toisen blogin puolella, täällä.


Tässä kalenterissa on kaikki 24 "luukkua", tässä 24. joka on samalla joululahja.


 Ääriviivatarroilla sain tehtyä laatikkoon "saranat".