maanantai 19. huhtikuuta 2010

P*skarteluhaaste #35

Kierrätettyä on tässä paperit. Korttipohja on uusi. Sininen paperi ravien ohjelmalehden kannesta. Tarkkaan katsellessa sieltä löytyy hevosen pää (turpa vähän kukan alla). Oranssi paperi on Aku Ankan mainoskirjeestä "Kyllä" vastauskuoresta. 
Kukan terälehdet tehty sydämen puolikkailla. Kukkien idean sain "Paper bouquet"-kirjasta, jossa on tehty paperikukkia erilaisilla lävistäjillä. Suomessa vain ei ole läheskään kaikkia niitä lävistäjiä joita hienoimpiin kukkiin tarvittaisi. Pitäisi tehdä tilausta muista maista. Kirjassa on mm. neuvottu miten päärynän muotoisen lävistäjän avulla tehdään käpy...

Kierrätettyyn teemaan liittyy myös tämä alempi kuva. Paikallisesta Kontti-myymälästä löysin tämmöisen pienen lasten ompelukoneen (patterikäyttöinen). En ole aiemmin oikein innostunut kortteihin ompelusta mutta heti kun löytyi tarpeeksi pieni kone niin kiinnostus heräsi. Kyllä se vaan tämä askartelukin on paljon välineistöstä kiinni... Alalangan kanssa on vähän ongelmia, toivottavasti saan korjailtua kuntoon.
Koneen vieressä tuo ylempi kortti että näkyisi vähän tuo koneen mitat. (Kortti n. 12,5x12,5 cm)

1 kommentti:

  1. Nyt löyty mun suosikkikortti tässä haastessa! Ensinnäkin värit ja muoto on makeet. Ja toiseks: lisäpisteet raveista :)

    www.miimuska.vuodatus.net

    VastaaPoista