tiistai 7. joulukuuta 2010

Potkupallo

Viikonloppuna ostin Helsingissä käydessäni tämän leimasimen ja oli pakko heti kotiin palattua testata sitä. Näyttää niin hyvältä että joudun varmaan ostamaan loputkin tätä samaa sarjaa :).
Eilen klo 10 aikoihin lähdettiin kaivamaan autoa lumen alta että päästään takaisin savolaisten pariin. Ihan kiitettävästi tuota lunta oli kertynyt jo siihen mennessä ja lisää satoi koko ajan.

4 kommenttia:

 1. Hitsi kun häiritsee tuossa leimasinkuvassa yks juttu! Mutta en kerro mikä, jos itse olet tyytyväinen :) Muutoin aiheena kiva ja monikäyttönen kuva, ja tuo ruskea muste on kaunista!

  VastaaPoista
 2. Nyt minusta sitten tuli häiriintynyt... :) Kun en tiedä mikä sinua häiritsee...

  VastaaPoista
 3. Hehe...no vika voi olla omassakin silmässä, mutta miusta nähden tuon oikean jalan kantapään pitäis ehdottomasti olla ilmassa edes parin sentin verran (muuten nyrjähtää reisi, kokeile vaikka). Ja sen lisäksi tuo vasen jalka potkaisee kieroon (liikaa oikealle siihen nähden, missä asennossa yläkroppa on). Joo, älä näistä välitä :) Ei sitä kukaan huomaa!

  VastaaPoista
 4. Jaa minä ajattelin vähintään että olen jättänyt värittämättä jonkun olennaisen osan :D Tai että kuva on väärinpäin :D

  VastaaPoista