maanantai 12. joulukuuta 2011

P*skarteluhaaste #120

Varastojen kätköistä:

Minun varastojeni kätköistä löytyi tämmöinen ruusu. Väittäisimpä että tämä on ihan ensimmäinen leimasimeni. (Siis aikuisen iän askartelujen, täytyy itseasiassa esitellä joskus vielä vanhemmat, lapsuusajan leimasimet jotka on minulla tallessa...). Itse asiassa nuo ruusut löytyivät jopa valmiiksi tuommoisiksi pieniksi kuviksi leikattuinakin, ei tarvinnut muuta kuin värittää.
Ääriviivatarroja löytyy varastostani myös tooosi paljon. Muuten pidin kortin ihan yksinkertaisena, koska eihän minulla paljon mitään vempeleitä ennenmuinoin ollut käytössä.
Varastojen kätköistä löytyi myös tämä leimasin:
Tämän olin jo ihan unohtanut, mutta viime viikolla yhden laatikon pohjilta löytyikin tämä leimasin sekä valmiiksi leimattuja kuvia. Olenkohan edes aiemmin tehnyt näillä potkuhousuilla korttia... Saman sarjan mekkoa kyllä olen käyttänyt... Ja tämähän siis on minun ikiomaleima, muilta ei näitä pöksyjä löydykään :)
Värit on taas mitä on, mutta melko retropöksyt ne on muutenkin. Kuvaan lisään pienet pyykkipojat kunhan löydän ne vielä syvemmältä varastojeni kätköistä...


1 kommentti:

  1. Hyvin toimii kumpikin kortti :) Miusta tuo raitatekstuuri on (molemmissa) hirmu sympaattinen, tulee Vaahterameän Eemeli mieleen.

    VastaaPoista