lauantai 1. syyskuuta 2012

Sisällysluettelo

 Pitkään sitä piti odottaa, mutta tänään se sitten iski. Inspiraatio nimittäin.
Neuleohjeiden määrä on kasvanut niin suureksi että piti uusia myös säilytyskansio. Kansion ostin Tiimarista ja se on jonkinlainen kierrätyskansio. Kannet ovat siis pahvia (muistaakseni uusio sellaista). Ensin meinasin kansion päällisenkin askarrella, mutta toisaalta aiheeseen sopisi myös neulottu päällinen... Joten vain sisuksen kansilehti on uudistettu.

Sisällysluetteloa hieman piristin mukavan värisillä langoilla, jotka toivottavasti antaisivat ispiraatiota lisää ohjetta etsiessä. Vasemmassa alareunassa on vielä suosikkilankalista, ettei pääse hyvät langat unohtumaan.
Ja nyt huomasin että jotain puuttuu... Tuossa kohdassa 5 pitäisi olla kauttaviiva paidan ja takin välillä... Pahus... No onneksi huomasin sen jo nyt, täytyy lisätä...


3 kommenttia:

  1. Vau, kun hieno :D alkaako "projektipöydän" siivoaminen siintää mielessä, kun näin alat organisoida johdonmukaisia arkistointimenetelmiä?

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa tuon askartelupöydän siivoaminen on edessä, eilen tyhjennettiin sitä tarkoitusta varten yksi kirjahylly :D. Ikeasta vielä pöytä ja sitten pääsisi järjestelemään askartelunurkkaa uusiksi...

    VastaaPoista
  3. Hih, onpas hauska sisällysluettelo! Eipä ole tullut ennen vastaan :)

    VastaaPoista