keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Löytynyt ispiraatio

 Askarteluinspiraatio on ollut kateissa kaikkien näiden tarvikkeiden alla. Mutta nyt toivon sen löytyneen yhdessä vapaan pöytätilan kanssa.
Tavaroiden järjestely uuteen uskoon vei aikaa noin puolitoista kuukautta, mutta nyt se on valmis.

 Olohuoneesta askartelutilaan (makuuhuoneeseen) siirtynyt kirjahylly oli juuri sen verran leveä että ei ihan mahtunut nurkkaansa, ilman että tuota lokerikkoa siirrettiin. Jos lokerikko olisi alunperin ollut n. sentin enemmän vasemmalla niin hylly olisi sopinut sen viereen... 

 Uusi pöytä löytyi Ikeasta.
Olimme mitanneet että sopiva pöydän leveys on maksimissaan 140 cm... Tietenkin se täydellinen pöytä oli 142cm leveä, joten jouduimme lähtemään takaisin kotiin suorittamaan tarkistusmittausta... No sopihan se juuri ja juuri. Onneksi kuitenkin jouduimme lähtemään mittaamaan tilaa uudelleen, koska lähtiessä kiersimme löytönurkkauksen, jossa oli tämä minun ihannepöytä alennuksessa.


 Laskukone on hyvä olla askarrellessa lähellä...

 Kirjahylly sisältöineen näyttää tältä. Pölyn määrä todennäköisesti pienenee huomattavasti kun nämä sai ovien taakse suojaan.

Ja tässä on minun suosikki. Pöydässä on kaksi vetolaatikkoa, joista toiseen sain kaikki (mitä ihmeitä nämä oikein ovat) rei´ittäjäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti