sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukalentereita


Viime viikot ovat menneet joulukalentereita rakennellessa. Viimeksi kirjoittaessani mainitsinkin 96:sta laatikosta ja tässäpä ne sitten on.


Koristeluksi ääriviivatarroja ja teippiä (taitaa olla sitä muodikasta washiteippiä).


Näissä erottuu hyvin tuo kartongin helmiäishohto. Yllätyin kuun Tiimarista löysin näitä, olin suunnitellut ostavani harmaata kartonkia, mutta tottakai kun näin että on oikeaa kultaista ja hopeaa, niin piti niitä ostaa.Koska joku kuitenkin on niin tarkka laskemaan, niin myönnän heti suoraan että ei näitä oikeasti ole kuin 23 laatikkoa. Koska viimeisen laatikon sisus ei ehtinyt valmiiksi, se lähetetään jälkitoimituksena :)


Sisällä karkkeja, voipaperi alla koska liimasin laatikon pohjan, niin ei vahingossakaan tule mitään ylimääräisiä makuja karkkeihin.


Toinen kalenteri lähti postin kuljettamana laatikossa ja toisen laitoin eko-kierrätyskoriin (pari vuotta sitten sain joululahjani tässä samaisessa korissa ja nyt tämä kori palasi kalenterin muodossa takaisin sille jolta silloin sen lahjan sain :D)

Sitten vielä yksi kalenteri, tai oikeastaan vain osa kalenterin sisuksesta. Käytettyjä lääkepakkauksia päällystin jouluisilla papereilla ja nämä paketit menivät kankaasta tehtyyn kalenteriin, jota voi käydä katsomassa toisen blogin puolella, täällä.


Tässä kalenterissa on kaikki 24 "luukkua", tässä 24. joka on samalla joululahja.


 Ääriviivatarroilla sain tehtyä laatikkoon "saranat".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti