torstai 30. toukokuuta 2013

Palapeli


Tilasin Japanista 3 palapeliä. Ja eipähän sieltä asti ihan tavallisia palapelejä kehtaisi tilata, joten näissä kaikissa kolmessa on palat normaalia pienempiä.


Toiseksi pienimmän palapelin mukana tuli pienen pieni kuvakin, jota voi käyttää apuna. (Vieressä pienimmän palapelin pala.) Tämän palapelin aloitinkin heti eilen illalla.


Tässä palat vielä kokojärjestyksessä. Vasemmalla normaalin palapelin pala.

 Sen vieressä 2016 palan palapelin pala. Ttästä tulee samankokoinen kuin normaali 1000 palan palapeli, eli voisi äkkiä tulkita että nämä palat on puolet pienempiä.

Toiseksi pienin pala on 1000 palan palapelistä, josta tulee n. 40 cm x 30 cm kokoinen. Normaali 1000 palan palapeli on siis n. 68 cm x 49 cm.

Ja kaikkein pienin on 204 palan. Tästä pitäisi tulla postikortin kokoinen. Tässä oli mukana myös pienen pienet pinsetit :). Jipii, tässä sitä vasta saakin näperrellä :P


3 kommenttia:

  1. Tämä on jotakin, joka sopii sinulle kuin nenä päähän! Minä ihailen kaukaa ja varon, ettei palapelin pala hyppää silmääni ja pure. Kesytä ne! Hyvä, wuhuu!

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne olivat ihan kilttejä (paitsi pienen pörröisen koiran mielestä; kun pala tippui lattialle, niin sen kimppuun piti hyökätä).

    VastaaPoista