perjantai 7. maaliskuuta 2014

Istutukset


Koiramme löysi uuden paikan. "Täältähän näkee ulos". Yritti myös kiivetä ikkunalaudalle, se ei onneksi (vielä) onnistunut.


Urheasti istutin tänäkin vuonna parvekekukkia. Alempana on basilikaa noissa kahdessa ja ylempänä jotain kukkia jota en enää muista mitä ne on. Hyvin vakuuttava alku siis. Tarkoitus olisi vielä myöhemmin laittaa krassia kasvamaan amppeliin.

Jotain minä kuitenkin olen onnistunut kasvattamaan. Lihansyöjäkasvini on ollut n. 3 kuukautta jääkaapissa talvehtimassa ja nyt kun olen ottanut sen takaisin lämpimään niin siitä tunkee jo uusia lehtiä! Olen aika ylpeä tästä saavutuksesta.

2 kommenttia:

 1. kärpäsloukku nyt vain auringonpaisteeseen ja aluslautaselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvi itse asiassa majailee semmoisessa päärynänmuotoisessa lasiastiassa, jonka kyljessä on reikä. Kun ilmeisesti nämä tykkäävät kosteudesta, niin luulen että tuo astia pitää kosteutta vähän paremmin kuin päältä auki oleva.

   Kärpäset ja muut ötökät löytävät myös tiensä tuon päärynän sisään, ainakin viime kesänä nuista leuoista löytyi useampia ötököitä. Ja koska minä en erityisemmin tykkää ötököistä, niin tuo pitääkin meillä vahtia kesäisin parvekkeen oven vierellä :D

   Poista