keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Pikselijuttuja

Tampereen kädentaitomessuilta ostin näitä pikselijuttuja (Pixel hobby) ja nämä ehtivät jo loppua, joten piti tilata lisää. Lähinnä siis nuo alustat loppuivat. Ostamassani pakkauksessa oli kolme avaimenperää ja ne kelpasivat hyvin pojan leikkeihin, joten tilasin lisää avaimenperiä ja vähän isompiakin alustoja.

Näiden lisäksi olen tehnyt yhden avaimenperän itselleni. Se pääsi heti käyttöön (tai siis se oli pakko kiinnittää heti avaimiin, ennenkuin poika nappaa senkin omiin leikkeihinsä).

Joku isompi kuvakin houkuttelisi kyllä tehdä näistä, en vain tiedä mistä kuvasta sen tekisi. Näissä on vähän sama juttu kuin ristipistotöissäkin: tuntuu hullulta nähdä niin iso vaiva, että saa jonkun kuvan seinälle, mutta toisaalta on mukava nähdä kuinka se kuva vähitellen alkaa ilmestyä. Ei se vaan ole sama asia ripustaa esim. valokuvaa seinälle, kun sitä ei ole varsinaisesti itse tehnyt.Tässä alla näkyy vielä minkälaisissa kehikoissa nuo pikselit on kiinni. Poika on oikein innokas nyppimään noita irti, en ehdi laittaa niitä alustaan samaa tahtia kuin niitä irtoaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti