perjantai 28. lokakuuta 2011

Magnolia haaste #73

Ei ruskeaa, sinistä eikä vihreää.
Sen verran luistin nuista ohjeista että tuolle pojalle tuli vahingossa siniset kengät jalkaan, eikä se enää suostunut niitä riisumaan...
Pienen pienessä vihkossa on onnittelut ja sivu auki pienen pienellä klemmarilla.

Edit.29.10. Vaihdoin kuvan jossa värit on oikeat, eikä kellertävät... Se on taas tullut se ihana aika vuodesta kun ei näin yötyötä tekevänä päivänvaloa oikeastaan edes näe...Jätin tähän alle pienenä tuon kuvan jonka eilen otin, hieman on värieroa :)

Niin ja sitten Toukoleeni kyseli tuolla kommenteissa tuosta taustasta. Taustan tuo kaupunki maisema on tehty tällä:
Klikkaamalla saat kuvan isommaksi ja siitä näkee paremmin että tuossa "tyhjässä" kohdassa on semmoinen verkko. Ja tuo laitetaan paperin päälle ja sitten tasaisella lastalla levitetään maalia tms. Itse käytän semmoista Deco acrylic 3D-pastaa, jota olen ostanut Virosta (en nyt muista mikä se on se iso tavaratalo siinä keskustassa...). Tuon kaupunkitaustan olen ostanut Slöjd-Detaljerilta. Netistä en niiden sivuilta sitä nyt löytänyt, mutta uusimmassa kuvastossa se on. Siellä oli erilaisia nuita taustoja, pitäisi melkein tilata itsellekin lisää :). Hinta oli ehkä 5-10 euroa (ei mitään mielikuvaa :).

4 kommenttia:

  1. Hieno tuo taustapaperi. Onko valmis vai... ?

    VastaaPoista
  2. TÄSSÄ kortissa on tyyliä! Paras siun tekemä, ainakin jos miulta kysytään! Toi selkeistä väreistä pidättäytyminen toimii kyllä yleensäkin.

    VastaaPoista
  3. wwwwwwwwaaauuuuuu!!!! mahtava kortti!!!! huiman hieno tuo tausta!!!! =)

    VastaaPoista