tiistai 1. marraskuuta 2011

P*skarteluhaaste #114

Tässä minun versio "Ei perinteisestä kortista".
Ensimmäistä kertaa taisin käyttää tässä korttiin kangasta ommeltuna!
Tämä poikkeaa myös minun normaalikorteista siinäkin mielessä, että normaalisti pidän ne salassa niin pitkään että saaja on sen saanut, mutta nyt täytyy tämä jo julkistaa että tämä ehtisi haasteeseen. Onneksi saajalle on luvassa muutakin yllättävää kuin kortti. Odota vain... :)

Kankaan ja nappien lisäksi kortisteeksi piti laittaa myös pieni pätkä näitä leppäkerttuja.


Takaa kortti näyttää tältä.
Kesäisestä tunnelmasta vaihdetaankin suoraan jouluun. Ihan vain kun satuin tuossa yksi päivä "paistelemaan" tämmöisiä pipareita, niin piti saada maistiainen  mukaan korttiin. Piparkakku-ukon vieressä on sitten pieni kirja, johon raapustelin kirjeen saajalle.

Ja vielä sivuprofiili.

3 kommenttia:

  1. "Aina nuo kortit on tuollaisia...siistejä. Käsittämättömän siistejä!" totesi Makke tuosta olan takaa kuvia katsoessaan :)

    VastaaPoista
  2. Salaisuus piilee varmaan siinä että kiinnitän lähes kaiken teipillä niin ei liima tursua joka nurkasta :D Heh, mukava saada miehinenkin mielipide :)

    VastaaPoista
  3. Niin, mie vielä odotin, että se tulisi hätyyttämään minua koneelta pois tms, kun tuossa takana seisoskeli. Tai vähintään odotin tuomiota "turhakkeeksi", mutta eipäs vaineskaan :D ihmetteli vain vilpittömästi!

    VastaaPoista